Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Tandavärk!!

Publicerad 2011-12-31 16:03:48 i Allmänt,

Kunde inte somna igår när jag la mig i sängen.. Gjorde ett försök från det klockan var 21:30 men tror klockan var närmare 24:00 innan John blund var på besök hos mig, dock vaknade jag igen 02:30 och har varit vaken sen dess.. Har en tredje visdomstand är på väg upp och satan vad ont det gör.. Till en annan sak nu, det är nyårsafton i dag och jag har börjat förbereda det lilla mys vi ska ha här hemma.. Enzo är badad efter att ha haft pasta bolognese i hela ansiktet och håret, så nu är han ren och fin. Presenterade duschslangen för han idag som han innan har varot rädd för, men idag gick det hur bra som helst! Mammas stora kille <3

Ful och fet? Jo tack jag vet!

Publicerad 2011-12-30 21:53:23 i Allmänt,

I morgon är det sista dagen på mitt patetiska, tjocka och feta liv!! Dock ska denna dag festas med potatisgratäng och kyckling och sist men inte minst!! Chokladpudding!! Tradition.. Sen på söndag ska det inte finnas något sånt här hemma.. Stenhård ska jag vara! En gång för alla!

Så i morgon ska jag be min älskade sambo hjälpa mig att mäta mig sen ska jag väga mig! Ska även lägga upp ett "tränings schema"! Var inne på någon sida och kollade hur mycket kalorier man bränner om man väger som jag och gör olika saker i ungefär en timme! Haha vilka siffror jag fick upp, det roliga är att man bränner nästan 300 kalorier bara av att leka med sin son, ME LIKE :)

Har även haft funderingar kring det här med "målsnören" som jag skrev för ett tag sen, om man uppnår sina mål kanske man skulle ha någon slags belöning! Men vad?? Lite vardagslyx som ett bad i lugn och ro och slippa höra en skrikande son utanför för att han inte får komma in!! Det hade varit något..

Men har ni några förslag?!?!

Nyårsmat??

Publicerad 2011-12-26 09:42:59 i Allmänt,

Sitter och försöker komma på vad man kan ha för mat till nyår.. Tänkte vi skulle lyxa till det lite här hemma då.. Har mina funderingar på rotsaksgratäng med någon god köttbit till. Men efterätt då? Tips någon? Hoppas bara att lilleman sover sig igenom nyår detta året med..

Mitt nya liv startar 1/1-12

Publicerad 2011-12-25 20:41:06 i Allmänt,

Nu fasiken ska jag verkligen ta tag i det här med att gå ner i vikt. Visst, det kommer fortfarande vara tufft när man inte har stödet utifrån. Men nu tusan ska det varesig jag har stödet eller ej. Ska ta fram min envisa sida och multiplicera den med 10 så jäkla ska det nog funka. Jag ska dela med mig av en del av denna resan men inte allt. Vi tar lite i taget. Ska ha olika "målsnören" jag ska sträva efter då det är mycket jag behöver gå ner. Tror faktiskt man blir mer taggad då. Kommer mäta och väga mig antingen varje eller varannan vecka. Det återstå att se. Kom jätte gärna med tips och idéer med allt möjligt tex hemma träning, recept eller varför inte lite peptalk? ;)

För det här med att vara tjock eller som jag också har blivit kallad för FET!!! Det är inget roligt. Man blir pratas om bakom ryggen och folk tror inte att man hör vad dom tisslar och tasslar om men jag hör mer än dom tror. Man blir så klart ledsen men man försöker hålla god min. Och det med att hitta stora kläder är en utmaning. Finns för det mesta bara fula eller tant kläder till tjocka. Varför liksom? Får inte vi tjocka klä oss lila fint som dom smala? Ska vi verkligen inte få känna oss fina vi med?

Nej, så nu bannemig ska jag ta tag i mitt "bättre" liv och börja må bra!!

Wish me luck :)

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela