Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

30 Mars

Publicerad 2010-03-30 19:13:39 i Allmänt,

Var hemma i Blekinge i helgen och lämnade en del saker som ska med till flytten i mammas och pappas garage. Passade även på att fika med min två bästa tjejkompisar på ett fik i Ronneby.. Trevligt att träffas igen efter så lång tid.. Fick även en tillsägelse att jag skulle skriva lite mer om mitt liv så att dom kunde läsa mer om vad som händer här uppe i Stockholm.. Så nu gör jag som jag blir tillsagd att göra.. ;)

Tror ni inte att jag lyckades att bli dunder förkyld efter min vistelse i Ronneby? Jo, visst ska jag lyckas med det.. Typiskt mig liksom..

Men nu till lite roligare saker.. Den 25 Mars fick min sambo och jag reda på att vi ska bli föräldrar i November.. Längtar så.. <3 Ska bli så roligt.. :)

Kommer snart att lägga in ett litet recept också..

Hörs senare..

Fiskgratäng med fänkål och ost

Publicerad 2010-03-23 16:38:37 i Allmänt,

4 portioner

Du behöver:
2 fänkål, ca 200 g
600-800 g torsk eller hoki
2,5 dl grädde
100 g ädelost
10-12 potatisar, 1 kg
1 tsk salt
1 krm vitpeppar

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Halvera fänkålen skär den i stimlor och lägg i en ugnssäker form. Skär fisken i mindre bitar och lägg ovanpå fänkålen. Strö över lite salt. Blanda grädden med smulad ost och vitpeppar. Häll över fisk och fänkål och tillaga i ugnen i ca 20 minuter. Skala och koka potatisen. Pressa den genom potatispress och servera till gratängen.

Variation: Om du tycker att fänkål har för maarkant smak, byt ut mot 2 finstrimlade purjolökar. Vill du göra gratängen lite smalare, använd lättgrädde och ost med max 30 % fett.


Smaklig måltid

Bloggbråk

Publicerad 2010-03-04 13:08:19 i Allmänt,

Jag som många andra följer säker många storbloggare runt om i Sverige, men jag är mest engagerad i Foki, Kissie och Gay Amir.. Foki är ju bara en så skön person och gillar så mkt konstiga saeker att det blir så fint i bland.. Men det jag skulle skriva om är Kissies och Gaybloggens bloggbråk..

Först ser man Amir (Gaybloggen) vid Kissies sida konstant efter hennes bröstoperation men sen helt plötsligt bara försvann han.. Vet inte riktigt vad dom bråkar om egentligen men jag tycker mer om Amir än Kissie.. Amir är åtminstonde sig själv till skillnad från Kissie.. Har aldrig sett en människa som har så dåligt självförtroende att hon måste provicera andra som bloggar.. Som t.ex. Blondinbella.. Kissie kallar ju blondinbella för grisbella, men sen när man läser att kissier är världens blygaste tjej när det väl gäller att dom är i samma sal/lokal/salong.. Om hon tycker att hon nu är så snygg hela tiden så varför photoshopar hon sig precis HELA tiden?? Inget självförtroende där inte..

Tänk om man kunde ha en som Amir som kompis.. En riktigt bögkompis har jag alltid velat ha.. haha.. tänk vad roligt det hade varit.. Åhh, jag vill ha min egna bögkompis ju..

Aja, tycker att Amir är mkt mer värd en riktig kompis än att ha kissie som kompis..

Love too Amir..

XOXO Josefine

Tunnbrödsrullar

Publicerad 2010-03-04 10:50:42 i Allmänt,

4 Portioner

Du behöver:
8-12 mjuka tunnbröd
2 askar philadelphiaost, (á 200 g)
1 paket läcköskinka
1/2-1 isbergssalladshuvud, strimlat
2-3 tomater, skivade
1 burk majskorn (198 g)
1/4 purjolök, skivad

Gör såhär:
Bred ost på tunnbröden och lägg sen på skinan. Toppa med grönsaker och rulla ihop.

Super enkelt och super gott.. Smaklig måltid eller mellanmål.. ;)

God morgon

Publicerad 2010-03-04 10:44:04 i Allmänt,

God morgon alla läsare..

Sitter i min ensamhet och funderar på om jag ska lägga in ett litet recept i dag.. ;) Var några dagar sen jag gjorde det.. Sitter även och väntar på posten, ska ju förhoppningsvis få mitt paket från nelly.com i dag.. :) Jag passade på att beställa lite skönhetssaker nu när det var fri frakt hos dom.. Har aldrig handlat där innan men kom fram till att det inte var farligt dyrt och att dom har helt okej saker.. Men dock inte till större personer i kläd väg.. :S Så kläder kommer jag nog inte att köpa där innan jag får en bättre kropp..

Jag har slutat bita på mina naglar också, men har svårt att vänja mig vid dom.. Böjer dom åt helt fel håll hela tiden, vilket gör riktigt ont.. haha.. men vet ni vad det roliga är.. när jag sist bet på mina naglar så bet jag så att dom var "jämna" på alla fingrar, men sen växer dom olika snabbt.. Ska visa en bild på vad jag menar senare.. Ser jätte konstigt ut.. Ena handen har jätte långa naglar medans den andra har sådär långa naglar.. :)

Hörs om en stund igen.. :D

God natt!!

Publicerad 2010-03-03 22:35:38 i Allmänt,

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla färdigt på True Blood och gosa med pojkvännen.. :)

God natt på er

3 Mars

Publicerad 2010-03-03 18:04:31 i Allmänt,

Tjenixen

Sitter och väntar på att min älskade pojkvän ska komma hem från jobbet.. Saknar honom så mycket.. <3
I dag har jag för övrigt bara suttit inne på facebook samtidigt som jag har pluggat Logistik.. Tvättat har jag med gjort.. Känner mig lite duktig.. Det är inte ofta jag tvättar frivilligt, det är så tråkigt..

Hörs senare!!

Vårskor

Publicerad 2010-03-01 11:19:49 i Allmänt,

Satt och kollade runt efter vår skor som finns i butiken nu.. Jag som tjej är ju typ galen i skor.. ;) Hittade hur mkt som helst som jag förhoppningsvis kommer att handla in.. Alla skorna är från Din sko, men bilderna är inte rättvisa mot skorna.. Dom är MYCKET snyggare i verkligheten.. :)










Klackskorna är mycket mera "skrikig" i färgen i verkligheten.. SÅÅÅ läckra..

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela