Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Redan träningsvärk :)

Publicerad 2013-06-27 15:14:00 i Allmänt,

Har varit på Maxi och köpt en bok som jag har kollat på så många gånger och även kollat på hennes sida på FB.. Gjorde första passet i Måndags och jag kan säga att jag har nog aldrig haft sån träningsvärk i magen som jag hade i Tisdags.. :) Men här ska vi bli mindre överallt ;)

Mammagris!

Publicerad 2013-06-27 11:09:52 i Allmänt,

Nu har Enzo kommit in i en mammagris period och helst när man matar lillasyster.. Men jag visste att det skulle komma det med. Bara mysigt men ibland kan det vara lite jobbigt att bara mamma gäller i MÅNGA lägen när man är helt slut.

Nu är det i alla fall dags att göra lite lunch till sonen och mig medans lillasyster ligger och sover :)

Promenader!!

Publicerad 2013-06-26 07:39:38 i Allmänt,

Har sagt till mig själv att försöka gå promenader varje dag och att det ska vara minst ! mil i veckan.. Det kommer jag nog fixa denna veckan då jag redan i måndags gick nästan 5 km.. :) Så jag får nog sätta lite större mål till nästa vecka.. Men dom säger ju att man inte ska sätta för hårda/stora mål i början.. :)

Viktnedgång på allvar!!

Publicerad 2013-06-24 14:28:08 i Allmänt,

I dag började min man och jag vårt nya liv.. Vikten ska ner och där med basta.. För att inte ha så dålig fantasi när det gäller vad man ska ha för lunch och middag så har jag gjort upp matsedlar som jag sen har veckohandlat efter :) Så här ska det banne mig försvinna kilon.. Jag har skrivit upp mina mål jag har med denna viktnedgång men har inte kommit på några "belöningar" om man klarar sina delmål! TIPS?! Har även vägt och mätt mig och ska göra det en gång i veckan hade jag tänkt.. Kommer att försöka uppdatera dagligen om vad som händer och hur det går :)

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela