Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Stor kille

Publicerad 2011-01-11 17:57:21 i Allmänt,

Dom måste ha mätt väldigt fel på BB på Enzo.. För jag tror inte att en normal bebis växer 6 cm på en månad.. Eller?! Han hade dessutom gått upp 300g sen sist.. Tycker han växer för snabbt redan.. :) haha..

Och jag vägde mig med förresten.. Ytterligare 2 kg neråt.. :D Mycket bra Josefine, mycket bra!! :)

Nu ska älsklingen och jag äta lite medans lilleman äntligen ligger och sover..

Hörs senare eller imorgon <3

BVC besök och vägning

Publicerad 2011-01-11 11:48:15 i Allmänt,

Idag ska vi til BVC och väga lilleman och mäta honom.. Jag ska även passa på att väga mig.. :) Ska bli spännande och se hur mycket det är denna veckan.. Det gäller även lilleman.. förra veckan vägde han exakt 4 kg.. Mammas lilla tjockis..

Fick förresten en hel del kommentarer angående mitt inlägg igår.. :) Så roligt.. :)

Men nu måste jag agera mjölkbar igen.. :)

Ska ni få följa med eller inte?!?!

Publicerad 2011-01-10 14:46:20 i Allmänt,

Innan jag blev gravid så var jag ganska kraftig.. Lathet och dåliga vanor är inte bra att kombinera om man säger så.. Vägde nog aldrig mig innan jag fick se pluset stickan.. Men vid inskrivningen hos barnmorksan så var det ju en liten våg som stod och väntade på mig.. Ställde mig på vågen och det visade mer än vad jag trodde att det skulle visa.. men det är bara att acceptera det som står på vågen för jag har själv satt mig i den sitsen, jag kan inte skylla på någon annan.. Under större delen av graviditeten så gick jag ner i vikt.. Totalt 7 kg.. Bebisen började växa till sig och det gjorde min vikt också.. Dom kilorna som jag hade gått ner var tillbaka igen.. Så nu var det plus minus noll.. Så de sista månaderna så gick jag bara upp 4 kg.. Och det är jag väldigt stolt över faktiskt.. Likaså min läkare hos barnmorksan.. :)

Och nu såhär efter förlossningen har jag gått ner 12 kg och har inte vägt såhär lite sen jag vet inte när.. Och kilorna bara fortsätter att försvinna så jag funderar på om ni läsare ska få följa med på min väg genom kilorna..

Vad tycker ni??

Skulle ni vilja följa en som försöker gå ner i vikt och kan ge tips på vad jag har gjort för att få dom försvinna?? Jag vet inte än om jag ska skriva ut min utgångsvikt här.. Skäms över siffran och vet inte om jag vågar..

Mysdag!

Publicerad 2011-01-10 08:37:16 i Allmänt,

Idag är jag väldigt trött.. Så idag får det bli en mysdag för hela slanten.. Har inget inplanerat så det är skönt, ska passa på och vila mycket idag när lilleman sover.. Om han nu gör det.. ;)

Eller ja, vi måste städa i dag det är väl det enda som vi har "inplanerat"..

Usch det är så hemskt när man ska lägga lilleman för natten, han har tydligen hunnit bli lite bortskämd när det gäller när han skriker och gråter.. Så han har fått skrika sig till sömn nu några kvällar i rad.. Men jag måste säga att det börjar ge resultat.. Första natten skrek han typ 40 minuter innan han fattade att mamma och pappa inte kommer att ta upp honom.. Men igår blev det bara 10 minuter sen sov han som en liten gris.. :) Men som sagt, det känns i ens hjärta när han bara ligger och skriker så..

Hörs sen! <3

Min underbara lilla familj <3

Publicerad 2011-01-07 13:36:01 i Allmänt,

Ser att det var ett bra tag sen jag skrev här.. Hm, vad har hänt sen sist?

Sist var jag höggravid men nu har jag världens finaste lilla son.. :) Trivs som bara den med min lilla familj.. Trodde inte man kunde älska något så litet så mycket som jag gör.. Går inte att beskriva..

Förlossningen gick hur bra som helst.. Kommer dock inte ihåg så mycket av det då jag hade lustgas som enda bedövning.. Och det vill jag lova är världens bästa vän när man ligger där med smärtor..

Kommer skriva mer om förlossningen senare när jag har mer tid att skriva..

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela