Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Kom igen nu Anna!!

Publicerad 2010-05-27 20:14:31 i Allmänt,

Sitter just nu hemma hos min tjej kompis Sandra och ska kolla på Semifinal 2 i Eurovision Song Contest.. Trevligt att kolla på det med vänner..

Tror ni att Anna går vidare i dag?

Hörs i morgon..

XOXO
Josefine

25 Maj

Publicerad 2010-05-25 10:39:28 i Allmänt,

Är måttligt irriterad nu.. Satt och läste inne på Aftonbladet där jag ser rubriken " Det känns som ett fängelse".. Läste hela artiklen och undrar hur faan man kan göra så mot en människa.. Det handlar om en finsktalande man på 90 år som bor på ett svensktalande äldreboende där han inte förstår någonting och där han inte kan göra sig förstodd.. Vaxholm kommun borde skämmas att dom håller på som dom gör.. Tycker synd om "gubben".. Artisten E-type har engagerat sig i detta fallet och har ringt omkring och pratat med folk.. När han ringde och pratade med en som jobbar på äldreboendet så frågar han om den finska mannen och hur det ligger till.. Vårdaren säger att han har en finsktalande vårdare som tar hand om honom.. Men när E-type dyker upp för att prata med mannen så visar det sig att vårdaren har ljugit.. Den finske mannen är inte bara finsktalande han är blind också, så det gör det lite värre.. Borde inte finnas såna människor som behandlar gamla människor såhär..

Gå in på Aftonbladet och läs själva.. Jag som gravid är mer känslosam nu så tårarna var inte långt borta..

XOXO
Josefine

....

Publicerad 2010-05-24 17:05:47 i Allmänt,

Blir så trött när vädret ska ändras och ha sig hela tiden.. Och det är väldigt stora ändringar hela tiden med.. Som jag skrev innan så var det värsta åskvädret här nere i lilla Ronneby, men det slutade efter ungefär 20 minuter och solen började komma igen och nu är det lite molnigt med sol och värme.. Man blir så trött på det..

Men nu till något roligare.. Var på biblioteket för att lämna tillbaka några filmer vi har lånat.. Till min lycka så ser jag min favoritkocks kokbok stå i hyllan och vänta på mig.. :) Och inte låter jag den ligga kvar där och inte vara till någon nytta.. :) Klart jag tog med mig den hem.. Blir till att skriva av en massa recept i dag tror jag.. :) Och vem är min favoritkock tror ni?! Gordon Ramsay såklart.. :) Han är ju kung i köket.. Skulle vilja åka och äta på någon av hans restauranger och smaka på hans mat, tänk vad underbart det hade varit.. :)

Nu till något som inte är lika roligt kanske.. Plugget.. Men det måste göras och bli färdigt.. Bara till att sätta igång..
XOXO
Josefine

Dåligt väder = Plugg hela dagen

Publicerad 2010-05-24 14:38:42 i Allmänt,

Jag som trodde att sommaren hade kommit till lilla Ronneby.. Men inte det inte.. I dag var det ganska så soligt på förmiddagen sen kom molnen smygandes och tillslut kom regnet och åskan.. Och jag som verkligen älskar åskan också.. Eller inte.. Det började till och med att hagla ett tag och det var inte små hagel..

Detta vädret betyder att man ska sitta inne hela dagen och råplugga.. Hoppas att sätter sig nu bara.. Har ju mina sista prov på fredag, sen är jag färdig med mina kurser för denna gången.. Ska dock söka till hösten tror jag.. Om inte annat så får jag börja jobba tills bebisen kommer.. Men det kommer jag nog att märka vilket utav det de blir.. 

Mår väldigt illa i dag och bebisen tycker inte om att jag åker bil vill jag lova.. Har aldrig varit såhär åksjuk som jag är nu.. Fy det är inte roligt alls.. :S 

XOXO Josefine 

Sommar känslor! :)

Publicerad 2010-05-23 10:13:25 i Allmänt,

Sitter framför datorn och har precis ätit lite frukost.. Vaknade med världens bästa humör i dag.. det kan nog bero på det underbara vädret utanför fönstret.. Har sommaren kommit till Ronneby på riktigt nu? :D Får hoppas det..

Sambon och jag ska nog ta oss en promenad till Brunnsparken där det är loppis i dag.. Man får ju passa på att vara ute i det fina vädret när det väl är här..

Går förövrigt in i vecka 13 med min graviditet i dag.. :) Tiden går så snabbt att man inte hänger med.. Tycker inte det var länge sen jag gjorde ett graviditetstest som visade positivt.. :) Har även märkt när jag ligger på rygg att bebisen ligger på vänster sida av min mage.. Alldeles hårt på den sidan och nästan ingenting på den andra sidan.. Min kompis Sara har till och med lagt märke till att magen är större på ena sidan.. Haha..

Hur är vädret i övriga Sverige?? :)

XOXO Josefine

Nattligt besök!

Publicerad 2010-05-21 13:09:30 i Allmänt,

Kanske dags att ta på dig lite kläder så att man inte sitter i morgonrocken hela dagen.. Har ju en hel del jag måste göra i dag.. Ska snart hämta upp min bästa kompis Saras barn för jag ska ha dom över natten.. Ska bli mysigt att ha båda barnen denna gången, brukar ju bara ha en utav dom..

Sen blir det till att köra och handla när man har hämtat barnen.. Dom måste ju ha lite mat i magen i dag ju.. :)

XOXO Josefine

15 Maj

Publicerad 2010-05-15 10:50:43 i Allmänt,

Ojojoj vad tiden går.. Känns som om att det var hundra år sedan jag uppdaterade här.. Dåligt Josefine!!
Men det har varit så mycket med flytten från Stockholm till Ronneby och vi fick köra upp och ner flera gånger också.. Inte det roligaste kanske.. Eller ja, jag sov mest.. ;) Har inte kört bil sen min olycka i Februari.. Men måste nog sätta mig bakom ratten igen för att få bort rädslan jag har skapat...

Vad har ni läsare haft för er under tiden jag har varit borta från bloggen? :D

Förresten, ska till min älskade farfar idag som fyller 71 år.. Var ju inte hemma på hans 70 årskalas så känner att jag måste till han i dag.. :)

Hörs sen igen.. XOXO Josefine

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela