Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Matsedel dags igen

Publicerad 2012-01-21 10:05:06 i Allmänt,

Tänkte att jag skulle börja med mina matsedlar igen.. Så nu i helgen ska jag sitta och sätta ihop dom några veckor framöver då jag har fått en massa nya och goda recept från jobbet.. Så jag kommer att lägga ut dom här veckovis så ni får lite inspiration ni med.. Vill ni ha recept på något utav det så bara säg till så kan vi nog fixa det med.. :)

Uppe innan tuppen

Publicerad 2012-01-02 05:16:01 i Allmänt,

Usch vad jobbigt det var att stiga upp i dag.. Ville bara ligga kvar i min varma goa säng. Varför ska sängen alltid vara som skönast på morgonen?? Ny arbetsvecka med nya tag.. Jobbar bara 4 dagar denna veckan vilket är jätte skönt.. Haha, det märks att jag är blixter trött för jag skriver som om att jag inte har något att prata om.. Man kan inte tro att det är 2 Januari i dag, 7 plus grader ute och regn.. INGEN SNÖ?? jaja, vi fick väl kanske tillräckligt de 2 föregångna åren, eller vad säger ni? ;) Ne nu ska jag kolla lite på internet innan jag ska bege mig mot bussen..

Nu jäklar!!

Publicerad 2012-01-01 18:04:29 i Allmänt,

Har suttit och fixat och donat med mina målsnören idag, och detta kommer nog gå jätte bra känns det som. Men som sagt, det återstår att se.. Ska inom biblioteket i morgon efter jobbet och låna hem lite böcker om träning hemma. Här satsar vi stenhårt vet ni.. Ska även försöka vara duktig i morgon och GÅ till jobbet. Får se om man orkar sig upp tidigare än vanligt.. :-) Första dagen utan läsk och godis och det har gått bättre än förväntat, men jag känner ett jäkla sötsug hela tiden!! Har ni några tips på hur man kan få bort det?

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela