Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Mycket att göra!

Publicerad 2010-06-10 12:31:45 i Allmänt,

Som sagt så var ju jag på min kusins bal i går kväll och kollade.. Shit säger jag bara.. Man kände ju inte igen henne, men det kan nog också bero på att hon nästan aldrig går i klänning och så.. men men, alla var jätte fina igår.. Hoppas att dom hade roligt resten av kvällen.. Och SOFIE, Du var med fin.. ;) hehe..

Idag har jag haft världens energi till att göra saker.. Först på morgonen vid nio så var jag och sambon på jobbcoach och sen dess har jag bara gjort saker hela tiden känns det som.. Och det brukar jag aldrig göra.. haha.. Mitt internet krånglade lite innan så jag orkade inte sitta och irritera mig på det i onödan så jag ställde mig och störk våra kläder som vi ska ha i morgon på studenten.. Sen har vi plockar rabarber som min mamma ska få.. Ska även utföra en fotmassage i eftermiddag.. Och mera kommer jag att göra.. Tvätta lite kanske, eller det kanske är onödigt när det är så lite.. Så det som vi behöver kan jag tvätta för hand.. :) Ja så blir det.. :)

Hur är det med er då ute i Sverige? Händer det något roligt?

XOXO
Josefine

God morgon!

Publicerad 2010-06-09 08:48:33 i Allmänt,

  • Uppe tidigt i dag för det är mycket som ska hinnas med innan man ska iväg och kolla på kusinens bal.. Åh, hon kommer att vara så fin..

    Vi/jag ska hinna med:
  • Söka jobb
  • Städa hela lägenheten
  • Diska det lilla som finns
  • Tvätta det sista
  • Laga mat
  • DUSCHA!!

Nej nu måste jag nog sätta i gång och göra allt som står på listan.. Vi börjar med att söka jobb tror jag.. :)

XOXO
Josefine

20 Dagar kvar

Tisdag!

Publicerad 2010-06-08 08:46:41 i Allmänt,

Nu har jag försvunnit igen känns de som.. Hehe, men tycker inte att det var så länge sen jag bloggade men dagarna har tydligen bara sprungit iväg.. :)

Denna kommer det att hända en hel del.. Så i dag ska älsklingen och jag bara städa och bara mysa.. För i morgon Onsdag så ska min kusin ha sin bal. Och det måste man ju kolla på .. :) ´Hon kommer att vara så fiin.. Sen på torsdag ska hon ha lådbilsrace (Tradition på vår skolan) och på Fredag är den stora dagen med stort D.. Hon tar studenten. :) Faan vad roligt.. Jag vill med ta studenten igen.. Så det är mycket som ska göras i veckan..

Veckorna bara springer iväg för mig.. Hinner ju inte med någonting känns det som.. Gick in i vecka 15 på min graviditet i Söndags.. Så jag menar, snart har halva graviditeten gått.. Vart har veckorna tagit vägen?? :O

I dag ska vi förresten åka och kolla på en barnvagn i kallinge.. Den är billig och verkade fin på bilderna.. Men jag vill se den i verkligheten också.. Bilder kan ju lura väldigt mycket..

XOXO
Josefine

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela