Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Vill inte ha snö

Publicerad 2010-11-24 09:36:37 i Allmänt,

Vaknade upp till min förskräckelse och såg att det var snö ute.. Vill inte ha snö ännu.. Det kan vänta til min födelsedag i alla fall (om lite mer än en vecka) och sen ska det vara snö på julafton sen kan den försvinna..
Men måste säga, jisses vad mycket ljusare det blev ute när man har snö.. Lite ovant för mig att ha det så ljust nu när man är hemma, för det är ju första lediga dagen sen i augusti.. Sen börjar ju mammaledigheten på riktigt på Måndag.. :)

Polisen har varit här!

Publicerad 2010-11-23 18:03:21 i Allmänt,

Ja, som ni läste i rubriken så har polisen varit här och ställt frågor. Har tydligen varit inbrott hos grannen ovanför oss.. Undra hur denna människa ska ha kunnat ta sig in i huset helt ljudlöst och gå upp till översta våningen och bryta upp dörren, ta det han/hon ville ha och sen gå ut igen utan att någon utan grannarna har hört något.. För man hör nästan allt i detta huset.. Hur lyhört som helst.. Och sen så knarrar trappen som bara den, så den som har gjort detta måste ha varit uppe hos grannen och kollat hur allt är här i huset och så.. :/ För man kan verkligen inte undgå att det knarrar i trappen.. Men men, hoppas att allt löser sig i alla fall..

Off to work!

Publicerad 2010-11-23 05:39:43 i Allmänt,

Sådär ja, då är man färdig för att åka och jobba sista dagen nu innan mammaledigheten.. Skulle ha jobbat tills på fredag men känner att jag inte kommer att klara av det.. Har haft förvärkar hela helgen och hade skit ont i magen i går på jobbet.. Så sista dagen i dag.. Ska bli så skönt.. Men det kommer inte förvåna mig om jag kommer vakna samma tid som jag vaknar nu för att göra mig i ordning för jobbet.. Men men..

Flytt på fredag med ja, ska bli så skönt och komma en trappa ner.. Och dessutom få badkar.. Som jag har längtat efter badkar.. Kan ligga i flera timmar och bara jäsa.. ;-)

Hörs senare i dag..

Tidsinställt inlägg

Publicerad 2010-11-22 19:00:00 i Allmänt,

Ska bara kolla och se om tidsinställda inlägg kommer in som dom ska, för i såna fall så kommer jag sitta och skriva en massa inlägg nu i dagarna för vi kommer inte ha internet sen under tiden vi flyttar och så.. Sjukt egentligen att det ska ta upp till 5 veckor att fixa bredbandet när man bara ska flytta en trappa ner.. Men men, det kommer nog bli bra detta ska ni se. :)

Söndagkväll

Publicerad 2010-11-21 18:09:16 i Allmänt,

Jaha då var det redan söndagkväll igen.. Varför ska helgerna gå så snabbt för?? MEN, har bara en vecka kvar på jobbet innan jag går på mammaledighet.. :) Ska bli så skönt att få ut min lilla prins och jag tror att det kommer att ske nu någon gång denna veckan för jag har haft ont i magen sen i fredags.. Så vi får se vad som händer.. Om han kommer denna veckan får min älskade sambo flytta själv, för flytten sker på fredag.. :)
Ska bli så skönt när detta är över för tycker att jag har kissat så att det räcker..

Men nu är det duschen som gäller sen laga maten till morgondagens jobb..

Inte långt kvar nu

Publicerad 2010-11-17 20:14:33 i Allmänt,

Shit jag har bara 24 dagar kvar till beräknad förlossning.. Men jag som många andra i min omgivning tror att min prins kommer att komma lite tidigare.. Inga problem med mig, men bara han inte kommer den 3 december för då är det min dag och jag vill att min son ska ha en egen födelsedag.. :)
Första gången jag skriver "min son" eller överhuvudtaget säger det.. Känns lite läskigt faktiskt. Innan har jag bara tänkt på lilla Enzo och det har inte känts så konstigt, men "min son" känns så verkligt ¨på något sätt.. Tycker att det är helt fantastiskt att jag har en människa i min kropp.. Att en sån liten flytande vätska blir till ett liten mirakel som man kommer att ha vid sin sida snart.. :) Helt underbart.. Längtar som bara den..

God morgon

Publicerad 2010-11-07 07:41:32 i Allmänt,

Eller ja, god kanske den inte är.. Har försökt sova sen klockan tre i natt.. Och jag kan lova det har inte blivit mycket sovande för min del.. En vaken bebis i magen, en snarkande sambo vid min sida och en ännu mera snarkande svärfar i soffan i rummet bredvid.. Och mina öronproppar var slut, hur stora är oddsen liksom.. Men men, nu är jag uppe i alla fall och ska snart få i mig lite frukost.. Får se vad dagen har att erbjuda i dag..

Ko älskande Josefine!

Publicerad 2010-11-06 15:05:55 i Allmänt,

Åh, vilken lycka jag har hittat.. Satt och surfade runt lite på nätet innan och hittade världens sötaste bodys till Enzo.. Och som den ko älskande människa jag är så är det självklart kossor på.. :)

Sovmorgon!!

Publicerad 2010-11-06 08:42:03 i Allmänt,

Åh, vad skönt det va att få lite sovmorgon i dag.. Bebis ville sova liite längre i dag.. Så jag var inte uppe förrän kvart i åta och det är en mycket lång sovmorgon vi pratar om här.. Brukar få vakna halv sex i vanliga fall.. Så det var väldigt skönt och sova länge i dag.. :)

Vad händer annars i dag då? För min del blir det nog bara att slappa och kolla på film tror jag.. Svärfar kanske kommer i dag med.. Dom har några kompisar på besök så dom passar på att ta en roadtrip genom Sverige och så tänkte dom att dom skulle ner här och hälsa på.. Så det blir en övernattning för dom sen fortsätter dom någonstans.. :)

Tycker Enzo kan komma till världen nu!!

Publicerad 2010-11-05 18:58:59 i Allmänt,

"Bara" 36 dagar kvar till den stora dagen.. Hoppas inte att jag går över tiden bara, för det orkar jag inte.. Känner att det börjar bli väldigt tungt och jobbigt nu den sista tiden.. Men jag vet ju att det kommer att komma en helt underbar liten kille till världen i December.. :) Så man får stå ut.. :)
Bjuder på lite bilder på Enzo´s saker!!







Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela