Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Bio i kväll

Publicerad 2010-08-28 10:43:45 i Allmänt,

När jag gick hem från jobbet i går med min älskling så gick vi förbi biografen i stan och såg att den filmen vi ha velat se är i stan.. :D LYCKA!! The Expendables är det vi ska se, ni vet den med ALLA actionhjältar i en film.. hur bra kommer inte den att vara liksom.. :) Så i dag känner jag att det kommer vara en mysdag med älsklinge..

Det regnar ute i dag tyvärr, men hoppas att det slutar snart för vi ska bort till Maxi och handla lite.. Och det vill jag inte göra i regnet, för då känns det dubbelt så långt än vad det egentligen är..

Vad ska ni göra en Lördag som denna?

XoXo
Josefine

Vilken dag är det?!

Publicerad 2010-08-27 21:46:53 i Allmänt,

Vart tar dagarna vägen nu för tiden.. Känns som det var i dag det var måndag morgon och klockan ringde halv sex sen POFF sa det så är det FREDAG!!! Vart har dagarna tagit vägen säger jag bara.. Hinner ju inte med längre.. Men skönt är det med att det går så snabbt.. Då kommer min krabat snabbare ;)

Hm, vad har jag gjort hela veckan? Jobbat, jobbat och jobbat.. Har inte blivit mycket mer än så faktiskt.. Har inte hunnit med som sagt.. Man är så trött när man kommer hem runt 3 tiden om dagarna.. Dum som man är så lägger man sig i soffan det första man gör när man kommer hem bara för att lugna ner sig lite.. MEN det är ett stort misstag vill jag lova.. Man vaknar upp någon timme senare och orkar inte göra någonting..

På tal om något helt annat så var vi hos BM i tisdag och lyssnade och mätte lill* bebisen.. :) Helt underbart var det att höra hjärtljuden.. Underverket är 25 cm ungefär.. Tänk, 25 cm människa inne i mkin mage.. Är inte det hur häftigt som helst? Går in i vecka 26 på söndag så nu är det inte såå jätte lång tid kvar.. Om dagarna ska gå såhär snabbt så kommer det säga POFF där med..

Neej, nu är jag trött så kanske ska sova ELLER kolla på ett avsnitt av One Tree Hill..

XoXo Josefine

Älskar mitt jobb...

Publicerad 2010-08-10 21:39:59 i Allmänt,

Åh, vad jag älskar jobbet jag är på.. Jag jobbar som elektronikmontör på ett företag i Ronneby och trivs som fina fisken.. Kan inte bli mer nöjd än vad det är, visst alla saker är inte roliga och göra men dom måste också göras liksom.. :)

Trött som jag var i går så var jag hur pigg som helst på jobbet i dag.. man kan nog inte vara annat än pigg så mycket jag sov i natt.. Gick och la mig redan vid tjugo i nio och somnade som en stock och sov tils klockan ringde halv sex.. FAST, jag vaknade till när sambon min gick omkring med sin arbetssko i näven och letar efter något.. Jag frågade vad det var förnågot och det visade sig vara en stor spindel som han letade efter.. Han sa att han inte ville skrämma mig, men det blev lite skrämmande när han går omkring med en så stor sko om man säger så.. Vet ni vad han gör sen? :O Han lägger (tappar) spindeln mitt på golvet och låter den ligga där.. Inte så mysigt när man är spindelrädd även om den är död.. För jag kommer då inte att ta upp den kan jag säga..

Nu är det dags att sova så man kommer upp i tid till jobbet i morgon med.. :)

Xoxo Josefine

Bebiskläder!

Publicerad 2010-08-09 16:30:05 i Allmänt,

Satt och fick mina naglar fixade hos en kompis i går när jag fick en tillsägelse att jag skulle lägga ut lite bilder på det jag har köpt hem till min lill* knodd i magen, så här kommer det ett ex antal bilder.. :)
















Så, tror det var allt som vi har hemma just nu.. :) Ganska mycket egentligen, men h*n växer ju som mest dom första månaderna, så det behövs.. :)

Xoxo Josefine

Mycket att göra!!

Publicerad 2010-08-05 11:30:28 i Allmänt,

Idag ska jag hinna med mycket så man slipper hålla på och städa och ha sig i helgen.. Börjar ju att jobba i morgon igen.. :) Love it.. Så egentligen har jag inte tid att sitta här.. Men vad gör det om hundra år.. ;)

Men hörs senare.. :)

Livlig bebis <3

Publicerad 2010-08-03 21:14:10 i Allmänt,

Verkar som om jag får sovmorgon varje dag nu för tiden.. Har ju börjat känna av sovtiderna för min lill* krabat.. Så h*n sover ganska länge på morgonen.. :) Det gillar vi.. Men sen håller h*n på konstant från 10:30 till 22:30..Men det är bara mysigt.. Men fasen vad jag längtar till den 11 December.. Om h*n nu planerar att komma när h*n ska..

För övrigt så var jag en gullig sambo i dag.. Gick på stan med min lillasyster och tänkte att jag inte har köpt något till min älskling på länge.. Så jag gick in till Katta i stan och köpte en fin bukett med blommor till han..:) Tror han blev glad..

XoXo Josefine

....

Publicerad 2010-08-01 13:58:44 i Allmänt,

Hm, om man ska bli lite bättre på att uppdatera igen? Ja det låter som en bra idé.. Är ju för fasen 2 veckor sen jag gjorde det såg jag.. Det betyder att jag gick in i vecka 22 i dag.. :) Bara 18 kvar nu.. Det kommer säkert att gå lika snabbt som dom andra veckorna har gjort.. Kollade inne på min sida på familjelivoch där stod det attjag hade gått 52,9 % av min graviditet.. :) En livlig krabat har jag i magen i alla fall.. Har börjat märka nu när h*n somnar och vaknar.. Så härligt.. Fast vissa kvällar får man såna sparkar i sidan att man ligger vaken i flera timmar, men sen tar man sig på magen en stund och då är det precis som om h*n somnar.. :)

Vad har mer hänt i mitt liv under dessa två veckorna? Inte allt för mycket faktiskt..

Jo förresten, var ju på en mysig liten utflykt med mamma, syster, moster, kusin och mormor i fredags.. Vi åkte upp till Korrö och kollade och fikade.. Mysigt litet ställe mitt i ingenstans.. Efter det åkte vi hem till mormor och fikade där och pratade en del.. :) Alltid lika mysigt att vara uppe hos mormor i skogen.. Man blir så lugn där..

Nu ska jag ta och vila lite innan jag ska påbörja den mysiga middagen älsklingen och jag ska ha senare.. :)

XoXo Josefine

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela