Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Helt okej natt

Publicerad 2011-05-09 06:44:02 i Allmänt,

När lilleman äntligen somnade i går vid halv tio efter att har varit vaken HELA dagen så sov han nästan hela natten, vaknade endast när han råkade klia sig på huvudet i sömnen och det var ingen bra idé.. Panik skriket kom direkt och både jag och Raúl har aldrig sprungit så snabbt i hela våra liv, men vi kom i hans rum väldigt snabbt.. Lilleman åt en flaska "välling" och sen somnade han om igen.. Sen vaknade han för dagen klockan 6 i morse då han hade en dröm.. Men det gör inget för han är så busig och glad i dag igen..
Just nu ligger han och sprattlar på sitt täcke på golvet och är på väg ut på golvet.. HAHA..

Nu ska jag pudra hans huvud med potatismjöl så kliandet kanske stoppar en stund..

Prickigkorv

Publicerad 2011-05-08 15:07:50 i Allmänt,

Gud som Enzo ser ut i dag.. Hela hårbotten full med prickar och då menar jag verkligen HELA!! Fast man märker inte riktigt att han är sjuk för han är lika glad och busig som vanligt.. :) Lite feber har han med men inget som han behöver alvedon för..

Har dessutom i dag upptäckt att han har blivit rädd för dammsugaren, kunde inte komma in i hans rum och dammsuga förrän panikskriket var igång.. Innan har han kunnat somna till dammsugar ljudet men ICKE, det har försvunnit..

Idag har min gubbe bestämt att vi ska ha kycklingpaj till middag. Så då får man ställa sig och göra det sen.. ;) Ska även ställa mig och göra en kladdkaka sen till i kväll.

Nej nu ska jag se om jag kan få min sjukling att sova lite, han har inte sovit något sen han vaknade halv sju i morse..

Vattkoppor!

Publicerad 2011-05-07 08:42:19 i Allmänt,

Vi som trodde att Enzo hade sluppit vattkoppor, men ICKE!! Han vaknade med en massa prickar på kroppen, men värst är nog dom har har i hårbotten.. Dock verkar det som om att det inte har börjat klia på honom än. Som tur är.. Min lille plutt. Fast skönt att han får det nu och slipper det sen när det går på dagis och sånt..

Vad händer annars idag?

Jo, jag ska vika tvätt, byta lakan i våra sängar, diska, städa lite, kanske fixa på uteplatsen och mysa en MASSA med lilleman..

 

Farbror doktor som var en kvinna :)

Publicerad 2011-05-05 13:18:10 i Allmänt,

Som rubriken säger så var vi hos doktorn i dag med lilleman.. Han har såna hemska utslag på hela överkroppen så det står härliga till.. Stackaren.. Så vi kommer in till doktorn och hon konstaterade att det är värme eksem han har.. Ni vet när små barn dreglar en massa så kommer det ju på hela bodyn och sen ligger dom och leker eller ligger i vagnen och blir varm.. Helt röd prickig är han.. Men i alla fall så fick vi hydrokortison till honom som vi ska smörja in hela honom med och sen vänta 20 minuter innan vi lägger på en annan savla som heter locobase reipair (Stavninig?) Så jag hoppas verkligen att det hjälper så han slipper se ut som en prickigkorv.. Dessutom blir det att köpa hem flera dregelscarfs till honom. ( Åh, varför köpte vi inte dom som vi tänkte köpa på babyproffsen när vi var där i helgen?, efterklok kallas det).

Jaja, nu ska jag sitta och slappa lite innan lilleman vaknar igen..

Onsdag!

Publicerad 2011-05-04 16:37:22 i Allmänt,

Idag har vi myst nästan hela dagen.. La prinsen för att sova sin förmiddagslur vid 10:00 och trodde att han skulle sova en halvtimme så jag gick in i sovrummet och skulle bara vila lite och vaknar 2 timmar senare.. Så skönt när man får sova lite på förmiddagen när han vaknar så tidigt..

Idag skulle vi egentligen ha varit på föräldraträff på förmiddagen men vi gick inte då han kanske är smittad av vattkoppor. Trodde han hade fått det innan men det var nog bara värmeplitor som hade fått.. Dock har han fått tillbaka sina utslag på bröstet.. Vet inte vad det kan vara riktigt.. Karin på BVC sa att det kunde vara ett tecken på ett kommande virus, så vi får väl se om han blir sjuk snart eller inte.. Får smörja in han flera gånger nu om dagarna i stället för bara morgon och kväll.. Förra gången så försvann det efter några dagar så vi får se om det gör det denna gången med..

Snart kommer lillasyster och hennes kompis och ska leka med lilleman då ska jag passa på att göra ärtpuré till Enzo.. :) Hoppas han gillar det.. För han gillade inte burkmaten han fick innan i dag, potatis, broccoli och ris puré.. Ingen höjdare i hans mun i alla fall.. :)

Tillbaka här nu..

Publicerad 2011-05-02 12:22:16 i Allmänt,

Har inte skrivit här på ett bra tag nu då jag har haft en annan blogg som var skit så jag är tillbaka här i stället..

Så, vad har hänt sen sista inlägget här?
Jo, Lilleman är snart 5 månader, vi har flyttat, haft namngivelse och min älskling har fyllt 30 år.. Ja just det, vi har förlovat oss också..
Så det har hänt en hel del sen sist om man säger så..

Men nu ska jag städa hela lägenheten då jag inte är säker på om kattjäveln som lyckades ta sig in i vår lägenhet lämnade några spår efter sig..

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela