Mamma till Enzo

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Köttfärsröra med vitkål och lök - Morgondagens lunch

Publicerad 2013-08-03 20:43:54 i Allmänt,

1 Portion
 
1/2 paket bacon
1/2 liten rödlök
100g champinjoner
smör att stek i
100-150 g köttfärs
2 tsk tomatpure
1/2 dl vispgrädde
salt och peppar
1/4 vitkålshuvud
3 msk olivolja
1 msk vit balsamvinäger
några cocktailtomater
 
Klipp baconet i bitar och stek det knaprigt. Lägg det sedan på en tallrik. Hacka rödlöken. Skiva och bryn svampen och tillsätt rödlöken. Stek gärna i baconfettet och tillsätt eventuellt mer smör. Lägg i köttfärsen och låt den bli genomstekt. Häll i tomatpuré, baconbitarna, grädde och smaka av med salt och peppar.
Skiva vitkålen tunt och blanda med olivolja, vinäger, salt och peppar. Servera köttfärsröran med salladen och gärna lite tomater.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Josefine

Tvåbarnsmamma <3 Enzo 2,5 år och Evelina 3,5 månader <3

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela